We schrijven oktober 2007

Jong, gedreven en met een ruime blik op de toekomst neemt Erwin slagerij Van de Pol in Turnhout over.
Hij weet dan al dat hij zijn klanten lekker, kwaliteitsvol en ambachtelijk bereid vlees wil aanbieden.
Elk jaar breidt het assortiment verder uit. De klanten smaken het verschil: steeds makkelijker vinden ze de weg naar Slagerij DOCKX.
Samen met het aanbod en de klanten stijgt ook het personeelsbestand. Stuk voor stuk enthousiaste medewerkers die onze missie uitdragen.
Liesbeth komt mee in de zaak. Door haar jarenlange ervaring in de retail vormt ze samen met Erwin een goed team. Vanaf nu wordt er ook meer ingezet op ‘winkelbeleving’.

 

Medio 2019, we snijden een nieuw hoofdstuk aan…

Na ongeveer 15 jaar is het tijd voor een volledig vernieuwing: een grotere winkel, uitbreiding van het atelier, een nieuwe huisstijl en nieuw logo.
Een grotere winkel betekent een nog groter aanbod. Naast een ruime keuze aan vers vlees, panklare gerechten, bereide gerechten, charcuterie, salades en dagvers brood, bieden we nu ook meer kaassoorten en streekproducten aan.
Kom langs en ontdek een wereld van (vlees) smaken.

Ons Team

Erwin Dockx

Zaakvoerder

Erwin studeerde slager-spekslager in Geel. Na 10 jaar werken bij een gerenommeerde beenhouwer, kriebelde het om een eigen zaak te starten.

Liesbeth Verstrael

Zaakvoerder

Liesbeth studeerde af als boekhouder en werkte eerder al in de retail en verkoop. Een ideale aanvulling voor deze slagerij.

Ook zijn we fier op de jobstudenten en flexi-jobbers die in de winkel en slagerij ons bijstaan op de drukke momenten.